Okulumuza Uluslararası Mükemmellik Sertifikası

Avrupa Kodlama Haftası 2021'de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle "Uluslararası Mükemmellik Sertifikası" aldık.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

02.03.2022 760

Math Travellers, 2021 Eylül ayında, 7 ülkeden (Hırvatistan, Portekiz, Ermenistan, Yunanistan, Moldova Cumhuriyeti, Romanya ve Türkiye) toplam 22 okulun ortaklığı ve 341 öğrencinin katılımı ile başlayan uluslararası bir eTwinning projesidir.

Matematik öğretmenimiz Arzu Çalık Seydim'in önderliğinde öğrencilerimiz halen çalışmalarına devam etmektedir. Math Travellers eTwinning projemizde öğrencilerimiz Matematiğin güzelliğini grafiklerde, resimlerde ve gerçek hayattaki nesnelerde keşfediyorlar. Özellikle Geometri alanında Geogebra ve Scratch yazılımı ile Matematiği kullanarak yaratıcı bir şekilde sanat eserleri oluşturup, bunları kullanarak soru üretip, çözümlerini de öğrenmektedirler.

02-03-2022