YKS ATÖLYE ÇALIŞMASI

MEF Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ve okulumuzun yapacağı ortak çalışmada üniversiteye geçiş sınavı süreci hakkında sizleri bilgilendirmek ve sorularınızı cevaplamak istiyoruz. Yapılacak çalışma 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizi kapsamaktadır.

09.04.2021 485

Online Uygulama Okulu kapsamında 10 ve 11. Sınıf öğrencilerine YKS süreci hakkında bilgilendirme ve soru cevap atölyesi yapacaktır. Giriş ve bitiş etkinliği ve teknik kısımların sunulacağı bu atölye tek oturumluk olup yaklaşık 90 dakika sürecektir. Online ortamda (Zoom) yapılacak olan bu atölye çalışmasında her oturumdaki katılımcı sayısının 5-10 kişi olması beklenmektedir. Yapılacak çalışmaya katılmak isteyen 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin aşağıdaki etkinlik formunu doldurmaları gerekmektedir.

YKS Atölye Çalışması Başvuru Formu için tıklayınız...

09-04-2021