BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP)

BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI (BEP)

Okulumuzdaki kaynaştırma öğrencileri için öğretmenlerimizin kullanacağı dosya ve bağlantılar aşağıda mevcuttur....

12.10.2021 1332

Özel eğitim gereksinimli (tam zamanlı kaynaştırma/bütünleştirme) öğrencilerimiz için BEP Dosyası tutulmalıdır. BEP Dosyasının içeriğinde matbu olarak bulunması gereken tüm evraklar bu dosyada mevcut. Hem aşağıdaki açıklamalardan hem de evrakların altındaki notlardan kullanımlarına dair detayları inceleyebilirsiniz.

1.İlk BEP Toplantısı: İlk BEP toplantısında doldurulur. Öğrenciler ve özel eğitim alanları ile ilgili bilgi verilir. 2.Toplantıya kadar öğrencilerin eğitsel değerlendirmelerinin alınması istenir.

2.BEP Toplantısı: Tüm BEP toplantıları için kullandığımız evraktır. Okula yeni gelen ve ilk BEP toplantısı yapılan öğrencilerin bu ilk toplantıdan sonraki tüm toplantıları için kullanılır. Her toplantıda doldurularak dosyaya eklenir.

3.Eğitsel Performans: Ders öğretmenlerinin öğrencilerimizi kendi dersi için yapabildiği ve yapamadığı kazanımlarını inceledikten sonra kayıt altına almak için kullandıkları evraktır.

4.Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Formu: Ders öğretmenlerinin öğrencilerin seviyesine uygun olarak, her öğrenci için bireyselleştirilmiş şekilde hazırlanan eğitim programıdır. 1 kopyası BEP dosyasında, 1 kopyası öğretmende kalmalıdır.

Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Dosyalarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantı isimlerine tıklamanız yeterlidir.

1. BEP DOSYASI

2. BEP HAZIRLAMA PROGRAMI 1

3. BEP HAZIRLAMA PROGRAMI 2

4. BEP HAZIRLAMA PROGRAMI 3

5. BEP HAZIRLAMA PROGRAMI 4

6. BEP HAZIRLAMA PROGRAMI 5

7. ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİ İÇİN BEP OLUŞTUR

8. BEP NASIL HAZIRLANIR?